Nyereményjáték

NYEREMÉNYJÁTÉK

Játsz a Gasztroker Nyereményjátékában és szerezd meg a legjobb ajándékokat!

A nyereményjáték 2022.06.01.-ig tart.

A nyeremény készpénzre nem váltható és más termékre nem cserélhető.

Nyereményjáték szabályzat:

A nyereményjátékban részt vehet minden olyan személy, aki a játék időtartama alatt a következő kritériumok minden pontjának megfelelően jár el.

A nyereményjátékban résztvevők jelen játékszabályzatot a meghatározott feltételeket és szabályokat tudomásul veszik és elfogadják.

Sorsolás időpontja:

2022.Június 1.

Eredmény kihirdetése: 2022.Június 1.

Játék menete:

A játékban való részvételhez mindössze annyi a dolgod, hogy kövesd be a Gasztroker Kft. facebook oldalát és kedveld a nyereményjáték posztját.

A játék végén egy győztest hirdetünk ki a Nyereményjáték Facebook posztjának kommentjei közt. 

Sorsolás módja:

A nyeremény kisorsolása egy online (független) weboldal használásával történik.

A sorsolásban csak azok vesznek részt, akik a pontos részvételi feltételeket teljesítették. A sorsolás lebonyolítása a Gasztroker Kft. telephelyén történik.

Nyertes értesítése:

A sorsolás után a nyertest facebookon a poszt alatt kommentben hirdetjük ki. Ezt követően a nyertesnek 10 munkanap áll rendelkezésére, hogy jelentkezzen a nyereményért az alábbi e-mail címen: webshop@gasztrokerkft.hu. Amennyiben a kapcsolatfelvétel sikertelen, akkor újra indítjuk a nyereményjátékot. Ebben az esetben az első kisorsolt elveszíti nyereményét. A nyeremény mindenképpen átadásra kerül, tehát annyiszor ismételjük meg a nyereményjátékot, amíg az adott személy nem jelentkezik időben.

A Szervező és a Résztvevők jogai:

Az Gasztroker Kft. és a Facebook nem vállal felelősséget bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartalma alatt a Gasztroker Kft. honlapja neki fel nem róható okból időszakosan időszakosan nem érhető el. Felelősségre a Facebook oldala sem vonható semmilyen esetben, ugyanis mindössze közvetítő szerepet tölt be a sorsolás lebonyolítása során.

A Gasztroker Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa.

A nyertest nem terheli semmilyen költség és adó.

A résztvevők elfogadják, hogy a nyereményjátékban való részével során a részvételi szabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a Gasztroker Kft. számára okozott károkért teljes körű felelősséget vállalnak. A Gasztroker Kft. a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét a részvételi szabályzat megszegése esetén bármelyik játékostól azonnal megvonhatja.

Adatkezelés:

A megadott személyes adatokra a Gasztroker Kft. adatkezelési szabályzata vonatkozik. Az adatszolgáltatás önkéntes.