Blog
2018.02.22 10:58

A 700-as széria tízparancsolata

A Fagor Industrial 700-as sorozata a jelentős műszaki fejlesztésnek köszönhetően olyan műszaki megoldásokkal gazdagodott, melyek lényegesen növelik a hatékonyságot. Az állandó fejlesztéssel és fejlődéssel sikerült egy ergonomikus, kényelmesen használható és könnyen tisztítható szériát tervezni.

 

  1. Letisztult stílus és szigorú minőségi követelmények emelik a magas hatékonysági szintre.
  2. Monoblokk rendszerének köszönhetően könnyen telepíthető, hermetikusan egymáshoz illeszkedő modulokból áll, így tökéletes higiéniát és egységes, kényelmesen használható munkafelületet biztosít.
  3. A 700-as sorozat nyílt égői 5,25 és 6,9 kw, a legnagyobb teljesítményűek közé tartoznak a piacon. A biztonságot fokozza az őrláng használata minden égő gyújtásához.
  4. A kombinált sütők gázkivitelezése diffúzióégővel történik a meleg jobb elosztása miatt 6000 kcal/h csőégőteljesítménnyel.
  5. A kapcsolók új, praktikusabb elhelyezése kényelmesebb kezelést, biztonságosabb üzemeltetést tesznek lehetővé. A kapcsolók jobban láthatóak, elérhetőbbek és kizárják az ételszállító kocsikkal való ütközést.
  6. A 700-as sorozat rozsdamentes acélból készült dupla zsírgyűjtő tálcákkal ellátott, összesen 1,5 liter űrtartalommal. A zsírgyűjtő tálcák be vannak építve a grillekbe és a serpenyőkbe. Új zsírgyűjtő rendszere van és új, egyszerű, kihúzható fiók tartozik a grill készülékekhez.
  7. Az állítható lábak lehetővé teszik a munkalapok magasságának beállítását 830 és 910 mm között, a szakács kívánsága szerint.
  8. Az elektromos készülékek funkciójelző lámpákkal vannak ellátva, a főzőüst, serpenyő és melegentartó vízfeltöltése elektromos szeleppel történik.
  9. Biztonsági nyomásszelepek vannak beépítve a vízköpenyes főzőüstöknél, az olajsütőkben, buktatható serpenyőkben, üstökben és vízmedencés melegentartókban biztonsági termosztát található.
  10. Az olajsütők, tésztafőzők és melegentartók tankjai gömbölyített élekkel és szélekkel vannak megáldva a könnyebb tisztítás végett, de a lekerekített élek minden berendezésen megtalálhatóak, kiküszöbölve így az éles és veszélyes éleket és sarkokat.

 

Minden 700-as sorozatú termékünkben adott az összes szükséges rendszer, mely garantálja a maximális biztonságot és védelmet.