Blog

H.V.
2024.06.21 11:58Amikor moziba megyünk, az első dolgunk a jegyvásárlás után, hogy pattogatott kukoricát vegyünk. De vajon tudjuk, honnan ered ez a ropogós finomság?


 

H.V.
2024.06.10 09:41

Talán mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor egy kiadós úszás, fürdőzés után, leülünk a törölközőnkre, és érezzük: itt az idő enni valami finomat. A büfék közelében már szinte a szánkban érezzük a lángos ízét.  


 

Az egészséges életmód egyik alappillére a vitaminokban gazdag táplálkozás. Sokan azonban nem jutnak hozzá elegendő mennyiségű vitaminhoz a mindennapi étkezéseiken keresztül. Ennek egyik remek megoldása lehet a frissen facsart narancslé fogyasztása.


 

A vidéki kis- és közepes vendéglátóipari vállalkozások versenyképességének növelése mindig is kiemelt fontosságú volt a hazai gazdaság szempontjából. Az étterem TFF-4.1.1-A-2024 pályázat keretében lehetőség nyílik a vállalkozások számára, hogy fejlesszék infrastruktúrájukat, szolgáltatásaikat, valamint elérhetőségüket célzott támogatás révén.


 

A tiki pohár egyre népszerűbbé válik szerte a világon. De vajon miért használják ennyire gyakran, és kik azok, akik szeretik ezt a stílust?


 

Hacsak nem éppen most repülünk ki a családi fészekből, és költözünk be első saját otthonunkba, akkor minden bizonnyal már van egy jól felszerelt konyhánk, amely segítségünkre van, ha kísérletezni támad kedvünk a gasztronómia világában. Időnként nem árt körbenézni és átválogatni, mik azok, amikre már nincs szükségünk, és gondoljuk át, milyen új eszközökkel tehetjük élvezetesebbé a konyhában töltött időt.


 

H.V.
2024.05.06 10:00

Garancia időn belül és azon is túl

Ha szeretné kiváló minőségű eszközökkel, elektromos vagy gázüzemű berendezésekkel felszerelni étterme konyháját, vagy éppen a pultot szeretné feltölteni bárkellékekkel, a tökéletes oldalon van.


 

H.V.
2024.04.22 09:56


Minden, ami a sushi

A kutatások szerint a Mekong folyó környékén élő halászok voltak azok, akik a nyers halszeleteket valamikor a Kr.u. I. század táján először rizzsel keverték össze, és ez a szokás terjedt el aztán előbb északi, majd keleti irányban. Akkoriban a hal elfogyasztása előtt a rizst eltávolították róla, majd kidobták.

H.V.
2024.04.15 09:00

Induljon a fröccs szezon!

Ahogy beköszönt a tavasz egyre több időt töltünk a szabadban, élvezzük a kellemes időjárást és a természet szépségeit. Végre lehetőség nyílik arra, hogy a teraszon ülve, a barátaink társaságában, vagy éppen egymagunkban kinyissunk egy üveg bort, és újabb kellemes emlékeket szerezzünk.


 

Mondd, te süket vagy? A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!


 

B.P.
2024.03.08 00:01

A nőnap a világ számos országában ünnepelt nemzetközi esemény, amelyet a nők tiszteletére és megbecsülésére rendeznek minden év március 8-án.


 

B.P.
2024.02.23 15:55

A Hendi botmixer egy nagyszerű konyhai eszköz, amely számtalan feladathoz nyújthat segítséget a konyhában.


 

B.P.
2024.01.10 15:44

Örömmel tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy cégünk 2024.január 1.-től hivatalosan is a HENDI készülékek magyarországi szakszervize lett.


 


A mosogatás mindennapi feladat, amely elengedhetetlen része otthonainknak és vállalkozásainknak. Azonban gyakran időigényes és fárasztó tevékenység, mely során rengeteg időt és energiát vesztegethetünk.


 

B.P.
2023.06.14 16:57
Aluplast állványok

Az Aluplast állvány egy nagyszerű megoldás az ipari konyhákban elengedhetetlen tárolási problémákra. Az állvány fő alapanyaga kétségtelenül az egyik legjobb minőségű anyag az alumínium, amely biztosítja az állvány hosszú élettartamát, ellenállóságát és megbízhatóságát.


 

B.P.
2023.06.08 15:36


A gyros kés egy tradicionális görög ételek készítéséhez használt speciális konyhai eszköz, amely elősegíti, hogy a nyárson lévő megsült húsból vékonyan és egyenletesen lehessen a húst levágni.


 

Az ipari konyhákban a munkaterületre, a funkcionalitásra és a higiéniai szabályokra jelentős hangsúlyt fektetnek. A rozsdamentes acél kiemelkedően fontos anyag ebben a környezetben, mivel kiválóan ellenáll a szennyeződésnek és a különféle fertőtlenítőszereknek és nem utolsó sorban könnyen tisztíthatóak, emiatt nagyon gyakran használják ezeken a helyeken.

Napjainkban a modern technológiának köszönhetően a konyhai eszközök, berendezések és felszerelések széles spektrumát vonultatják fel a boltok polcain a cégek. Azonban egy olyan konyhai eszköz, amely fokozatosan egyre közkedveltebbé válik, szinte minden háztartásban megtalálható, és napjaink modern konyhájának elengedhetetlen kelléke, az az indukciós főzőlap.

B.P.
2023.04.06 13:54

A nyár a barátokkal és a családdal való együtt töltött időről, a szabadban töltött időről és persze a grillezésről szól. Az igazán ízletes és kiváló minőségű sütött ételek elkészítéséhez szükség van megfelelő eszközökre, mint pl. sütőlapok és kerti grillek.

B.P.
2023.04.03 16:09

A húsvét az egyik legfontosabb ünnepünk, amely számos hagyománnyal rendelkezik. Az egyik legismertebb húsvéti ételünk a sonka, amelyet az ünnepi asztalra szoktunk tenni. Az étel elkészítése azonban igényel némi előkészületet és odafigyelést, különösen ha minőségi, ízletes ételt szeretnénk készíteni.