Blog

A Fagor Industrial 700-as sorozata a jelentős műszaki fejlesztésnek köszönhetően olyan műszaki megoldásokkal gazdagodott, melyek lényegesen növelik a hatékonyságot. Az állandó fejlesztéssel és fejlődéssel sikerült egy ergonomikus, kényelmesen használható és könnyen tisztítható szériát tervezni.


A 900-as sorozat mindent tartalmaz, amire egy nagykonyhának szüksége van. Most egy csokorba gyűjtöttük számtalan előnyét.

 

…hanem komoly hízókúra, ugyanis meghatározott időpontban fogták régen a disznót hízóba: szeptember 1-jén, azaz Egyed napján. A „disznóölő Szent András”, mint népi elnevezés sem véletlen, hiszen november 30-a, András napja a hagyományosan vett kezdőpontja a disznótoroknak. Az esküvők ideje legfőképpen nyárra tehető, de a téli esküvőknek számos oka között az egyik döntéshozó érv az, hogy kellett a hús a lakodalomba, kellett a hízott disznó.