Blog

GLOBE hűtők – Szakembertől szakembernek

2018.03.29 17:11

 

Az új generációs GLOBE hűtőket a konyhában dolgozó szakemberek igényeit szem előtt tartva tervezte a Fagor. A hatékonyabb hűtési technológia garantálja az élelmiszerek minőségmegőrzését a legalacsonyabb árakon. Fontos, hogy a készülékek biztosítsák a csúcsminőségű ételek minőségmegőrző tárolását és a hatályos energiatakarékossági előírásoknak is megfeleljenek, így válva tökéletes szövetségesekké a nagyobb hatékonysággal, hosszabb élettartammal, a költségtakarékosággal és könnyebb üzembentartással.

 

A fent említett elveknek az alapköve pedig, hogy a GLOBE generáció rendelkezik:

 

  1. Vastagabb szigeteléssel, hiszen a hőszigetelés kulcsfontosságú tényezője a hőtartásnak. Az újgenerációs GLOBE készülékek megerősített szigetelése biztosítja az átlagosnál hatékonyabb hűtést.
  2. Multiflow rendszerrel, vagyis intelligens levegőkeringtetési rendszerrel, ami garantálja az egyenletes hőmérsékletet a berendezés belsejében. Ez a megoldás hozzájárul a tárolt élelmiszer minőségének hosszabb ideig történő megőrzéséhez és az energiafelhasználás csökkentéséhez.
  3. ECO funkcióval, ami optimalizálja a berendezés teljesítményét. A hűtés zárt ajtó esetén automatikusan indul, ha a hőmérséklet indokolja. ECO módban a fogyasztás 12%-kal csökken.
  4. Kiváló minőségű alkatrészekkel, mert a cél a hatékonyság növelése, az energiafelhasználás és zajszint csökkentése, hogy a konyha igazán kellemes hely legyen.
  5. A természetes, nem toxikus gáz használatával csökken az ózonrétegre kifejtett negatív környezeti hatás. További előny a nagyobb teljesítmény és hatásfok, mely elősegíti az energiamegtakarítást és a készülékek zajszintje is csökken.
  6. HACCP rendszerrel, mellyel biztosított az élelmiszerek minőségének megőrzése (a berendezések hőmérsékletének ellenőrzésével, naplózásával, stb.).
  7. Hideg fényforrással, hiszen a LED technológia nem termel hőt, UVA vagy infravörös sugarakat, ezért segíti a friss élelmiszerek, húsok, halak és egyéb ételek minőségének megőrzését.
  8. Elkülönített, zárt dobozokban történő tárolással megakadályozható, hogy az ételek átvegyék egymás illatát, ízét.