Blog
2018.07.31 14:14

Pohármosogatógép? IGEN!

 

Tudtad, hogy a borospoharak űrtartalma 300 év alatt a hétszeresére nőtt? Bizony, a Cambridge-i egyetem kutatói a vizsgálat során összesen 411 különböző, az 1700-as évektől napjainkig készült poharat vettek szemügyre. Az 1990-es évekig egyenletesen, azóta viszont ugrásszerűen nő a pohárméret.

 

De miért fontos ez?

A pohár befolyásolhatja a bor színét, illatát, ízét és felmelegedésének gyorsaságát - tehát az egész élményt. A borok különbözőek és az, hogy melyik forma melyik borhoz a legalkalmasabb, azt szakértőcsoportok hosszas munka és számos teszt alapján döntötték el. Kezdőknek elég a fehér- és vörösboros szett, de azt tudnod kell, hogy a tudatos borfogyasztó bemegy egy vendéglátóegységbe és számítani fog neki, hogy a pohara, amiből iszik, mosószermaradékoktól és szagoktól is mentes legyen. 

Van megoldás!

A Project Sistema olasz gyártó JET sorozatát szigorúan arra tervezték, amire a professzionális mosogatáshoz szükség van: alacsony költségek a magas szintű minőség és megbízhatóság fenntartása mellett. A 400 JET a pohármosogatógépek egyik királya!

Mutatjuk az előnyeit:

Működése teljesen automatikus, az összes művelet kiválasztható a kezelőpanelből.
A készülék rozsdamentes acélból készült.
Biztonsági mikrokapcsolóval rendelkezik, ami működés közben az ajtó kinyitásakor blokkolja a ciklust.
Visszacsapó szelepe megakadályozza a piszkos víz visszafolyását a vezetékbe.
A mikroszűrő a szivattyú bevitelén a legkisebb szilárd részecskéket is elválasztja a tartály vízéből.
Teljesítmény: 1500 pohár/óra
Mosogatókosár mérete: 40x40 cm
Max. pohár méret: 28 cm

A professzionális mosogatáshoz hozzátartozhat a professzionális mosogatógépbe-való is. A pohárpiac királya még mindig a Riedel, amely minden egyes szőlőfajtához - sőt, még a rövidekhez, koktélokhoz, de akár a Coca-Colához is - külön poharat készít. Persze az árát is megkérik, de pont annyira megéri befektetni, mint egy Project System mosogatógépre, ha másért nem, akkor azért, mert az olaszok értik a dolgukat!

forrás: boraszportal.hu // winelovers.hu