Blog
2018.02.19 16:46

KORE generáció – a professzionális konyhák szíve


A 900-as sorozat mindent tartalmaz, amire egy nagykonyhának szüksége van. Most egy csokorba gyűjtöttük számtalan előnyét.


Egyrészt
a 900-as sorozat égői a legnagyobb teljesítményűek közé tartoznak a piacon (5.250-, 8 000- és 10 500 kcal/h). A gáztűzhelyek esetében a nagy hatékonyságot a csőégők segítségével érjük el. Ugyanez a hatékonyság az olajsütők teljesítmény/olaj kiváló arányának köszönhető.

Másrészt a nagyteljesítményű sütőlapokon egyenletesen oszlik el a hő és gyorsan elérik a kívánt hőmérsékletet. Az üstök szintén gyorsan elérik a forráspontot az egyenletes fűtésnek köszönhetően, nincs ez másként a serpenyőknél sem.


Ami a biztonságot illeti

A 900-as sorozat termékeivel garantált a maximális biztonság, ugyanis a „Biztonságos munkahely” rendszer például meggátolja a gázszivárgást. Beépített manométerek, nyomásmérő és túlnyomás elleni biztonsági szelep található a duplafalú üstökben. A véletlenszerű túlmelegedés kizárt az olajsütőknél, serpenyőknél, üstöknél és melegentartóknál, hiszen erre vannak a biztonsági hőfokszabályzók. Ha pedig mindez nem lenne elég ok a megnyugvásra, minden berendezés lekerekített belső élekkel rendelkezik, mely meggátolja a baktériumokkal teli veszélyes helyek kialakulását.

Ezt a takarítást Hamupipőke is imádná

Az utált zsírfoltok mindenütt ott vannak, mindenhová bejutnak. De a kis rések megszüntetésével megnehezítettük a zsír dolgát. A Fagornál a készülékek szinte hermetikusan kapcsolódnak egymáshoz. Ez a rendszer (monoblokk rendszer) megszünteti a kis réseket az elülső panelek, lábtakarók, hátsó fali szellőző elemek és oldalsó panelek segítségével. Ismét érvényesül tehát az „intelligens zsírellenes tervezés”. A kerekek és a kihúzható flexibilis gázcsövek megkönnyítik a takarítást a gázkészülékek alatt. A konzolos és híd rendszerű blokkok alatt is egyszerű a padlótisztítás. A berendezés alján lévő burkolat meggátolja a kosz bejutását a készülék alá.


Egyszerű kezelhetőség

Kizárólag a nagy séfek tudnak javítani a kitűnő recepteken. Az Ő sikerük alapja a mindennapi kényelem a konyhában. Ennek az elvárásnak tesz eleget a 900-as sorozat, melynek berendezései minden elektromos és gázüzemű készülékre vonatkozó EU előírásnak megfelelnek.


Fagor, a sokoldalú

A konyhában való elhelyezés szerint a Fagor fal melletti vagy központi blokkokat tervez. A főzősor standard, híd rendszerű, készüléktartóra helyezett és függőblokk kivitelű is lehet. Az intelligens dizájn jó vonalvezetést indukál, így az eredmény egy kompakt, elegáns és letisztult központi kompozíció, ahogy az élőben tapasztalható volt a 2018-as SIRHA Budapest kiállításon is. A professzionális Fagor látványkonyhában Tóth Attila, Paiva Marco és Biritxinaga Oier isteni ételeit kóstolhatták a vendégek.


A KORE 900 újgenerációs készülékei megkönnyítik a konyhában dolgozó szakemberek munkáját. Teremtsd meg leendő éttermed konyháján Te is a legprofibb felszerelést, ahol élmény lesz a munka és igazi alkotások kerülnek majd a tányérra is.