Szilikon sütőformák, szilikon lapok
A Hendi szilikon formák és sütőlapok a modern cukrász- és pékműhelyek alapdarabjai: tapadásmentes felületüknek köszönhetően minimális zsiradékkal is tisztán, éles kontúrral válik ki a késztermék. A Gasztroker Konyhatechnika Kft. kínálata a GN- és Euronorm-méretű lapoktól a praline, muffin, madeleine, macaron vagy félgömb formákig terjed. A jó minőségű szilikon -40 és +230–260 °C között használható, így fagyasztásra és sütésre egyaránt ideális; könnyen tisztítható és hosszú élettartamú.
Válogasson perforált sütőlapokból ropogós tésztákhoz, bordázott formákból látványos mintázathoz, illetve speciális betétekből entremet-, mousse- vagy jeges desszertekhez. A Hendi szilikon lapok stabil hordozóval együtt is kérhetők, így a töltés és mozgatás biztonságosabb. A tapadásmentes felület gyors formaoldást és kevesebb selejtet ad, a homogén falvastagság pedig egyenletes sütést/fagyasztást biztosít.
Kérjen ajánlatot és méret-egyeztetést szakértőinktől a +36 70 335 5174 számon – Gasztroker Konyhatechnika Kft., a professzionális sütőeszközök megbízható forrása.