Hírek

Megjöttek az új FAGOR E-VO mosogatógépek
2015.04.20 19:14

http://www.fagorindustrial.com/uploads/home/imagenes/destacados/dest-evo-generation.jpg


A Fagor újgenerációs mosogatógépei egy forradalmian új, innovatív ötletnek köszönhetően jöttek létre: a legjobb tulajdonságokat és lehetőségeket egyetlen gépcsaládba kell egyesíteni, hogy csak a  legjobbakkal kelljen versenyeznünk.


A Fagor filozófiáját a haladás és az evoluciós termék kialakítás jellemzi, ezért két szempontot kell figyelembe venni. Egyrészt, hogy a termékek hatékonyabbak és környezetbarátok legyenek, másrészt a használatuk, tisztíthatóságuk és karbantartásuk egyszerűbb legyen.


Három különböző kapacitású újgenerációs mosogatógép típus, melyek megfelelnek a mosogatás területén felmerülő összes elvárásnak a hatékonyság, robosztusság és megbízhatóság szempontjából.

A Fagor folyamatos fejlődése, megújulása, új lehetőséget nyújt a mosogatás globális piacán, mivel hatékonyan alkalmazkodik a legújabb igényekhez.

Új E-VO generáció egy álom valóra válása, több mint egy lépés előre:
jövőbe mutató, kiemelkedő és innovatív generáció...


Forradalmi.


Az E-VO egyedülálló ötleten alapul: azonos burkolat, ami mindhárom mosogatógépcsalád:
- E-VO ADVANCE, E-VO CONCEPT+ és E-VO CONCEPT - számára előnyös.

A három különböző kapacitás nemcsak a vásárlók sokrétű igényét elégíti ki (éttermek, bárok, kávézók, kocsmák, iskolák, hotelek, stb.), hanem a praktikusabb, egyszerűbb mégis okosabb termékek
forradalmasítják a mosogatógépek világát!

 

 

Vissza